Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. szeptember 7. 11:22

A sima bejegyzések láthatósága is korlátozhatóvá válhat az Instagramon

A hírfolyamba is érkezhet a Közeli ismerősök lista használata.

Az Instagram több kontrollt adna a felhasználóknak a bejegyzéseik láthatósága felett, az átmenetileg megtekinthető, 24 óra után eltűnő sztorikon kívül a sima hírfolyamban közzétett posztokon is teszteli szűkített csoportoknak való közzétételt.

A sztoriknál, Reels-videóknál és jegyzeteknél jó ideje használható „Közeli ismerősök” beállítási lehetőség kiválasztásával a közzétett bejegyzések csak azok számára jelennek meg a hírfolyamban, akiket a posztoló felvett a "kiváltságosok" listájára, sőt láthatóan csak az egyes bejegyzésekre vonatkozóan is lehet alkalmazni a láthatósági beállítást.

Könnyed nyári mix a felmondástól a vidéki IT bérekig

Ezúttal rengeteg IT karrierrel kapcsolatos témát érintettünk. Ti kérdeztetek, mi válaszoltuk a 37. kraftie adásban.

Könnyed nyári mix a felmondástól a vidéki IT bérekig Ezúttal rengeteg IT karrierrel kapcsolatos témát érintettünk. Ti kérdeztetek, mi válaszoltuk a 37. kraftie adásban.

Az újítást Lia Haberman, az ICYMI hírlevél írója szúrta ki az Egyesült Királyságban, és bár az Instagram megerősítette a szűk körben zajló teszt hírét, nem pontosította, hogy mely országok felhasználói előtt jelenhet meg a funkció, illetve hogy mikorra tervezik annak bevezetését.

Amennyiben a beállítás széles körben elérhetővé válik, vélhetően csökkenteni fogja az úgynevezett alternatív „finsta” fiókok számát, amiket a felhasználók abból a célból hoznak létre, hogy csak bizonyos barátaikkal osszanak meg bejegyzéseket.

Via TechCrunch.

instamegoszt

Ha szeretnél idén is pontos képet kapni az alkalmazás-fejlesztési technológiák hazai elterjedtségéről, akkor segíts nekünk és szánj néhány percet átfogó technológiai felmérésünkre! Honlapunkon a korábbi évek eredményeit is elérheted!

a címlapról

részvény

1

Kiszállt az Arm-ból az Intel

2024. augusztus 14. 10:49

A részvénypiaci manőver alapvetően jól illik az átstrukturálási folyamatba.