:

Szerző: Koi Tamás

2023. augusztus 4. 13:10

Idén szeptember 13 lehet az iPhone-nap

Másfél hónap múlva befuthatnak az új iPhone-ok, melyek az eddigi trendek alapján rendre szeptember közepén érkeznek - bár ez alól a jelenlegi széria, az iPhone 14 éppen kivétel volt.

Lassan egy éve már, hogy a jelenleg kapható legfrissebb iPhone-sorozat a boltokba került, szóval ideje újból készülni a modellfrissítésre, melyet az Apple annak rendje, s módja szerint idén is az ősz elején tervez.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A 9to5mac már azt is tudni véli, mikor, a lap több forrástól is olyan fülest kapott, miszerint az új, iPhone 15-ös széria szeptember 13-án debütál majd, ami egyébként egy szerdai nap, hasonlóan a tavalyi, szeptember 7-i időponthoz. 

Mivel az Apple tradicionális a szokások rabja, ezért borítékolható, hogy ha valóban szeptember 13-án lesz a bemutató, akkor az előrendelés jó eséllyel 15-én kezdődik majd, míg az első szerencsések 22-én foghatják kezükbe az új iPhone-jukat.

Hogy mik kerülhetnek az új szériába, az korábbi cikkünkben foglaltuk össze.

Via 9to5mac.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról