:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. július 31. 10:00

Streamingszolgáltatást indít a NASA

Az űrügynökség komoly erőforrásokat fordít digitális jelenléte fejlesztésére, honlapja és alkalmazásai mellett a NASA+ streamingplatformját is idén tervezi elindítani.

Az amerikai Nemzeti Repülési és Űrhajózási Hivatal (NASA) az év későbbi részében tervezi útnak indítani NASA+ szolgáltatását, ami egy reklámmentes, ingyenes streaming szolgáltatás lesz. A platform exkluzív, máshol nem megtekinthető tartalmakat kínál a nézőknek, többek közt dokumentumfilmeket, sorozatokat, élő közvetítéseket, amelyekkel az ügynökség amellett, hogy erősít digitális jelenlétén, újabb módokat kap tevékenysége és felfedezései bemutatására.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A NASA+ az iOS-es és androidos NASA alkalmazásokon, illetve a Roku, az Apple TV és Fire TV médialejátszóin, valamint a NASA új weboldalán keresztül lesz elérhető, ahol az aktuális küldetésekkel és kutatásokkal kapcsolatos plusz információk és frissítések is olvashatók lesznek.

A NASA jelenleg a nap 24 órájában, weboldalon és YouTube-on elérhető NASA TV-t használja a videótartalmakhoz és streamekhez, de a saját új platformmal egy dedikált teret hoz létre ahhoz, hogy a nézők egy felületen, egyszerűbben fogyaszthassák az exkluzív tartalmakat.

00:59
 

Introducing NASA's On-Demand Streaming Service, NASA+ (Official Trailer)

Még több videó

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról