:

Szerző: Koi Tamás

2023. július 27. 14:25

Nem mutat túl jól a Samsung korfája

A fiatalok szokásai egyre nehezebben kiismerhetők, láthatóan még Dél-Koreában is, ahol egyes kutatások szerint a patriotizmus mondhatni kevésbé jellemző a felnővő nemzedékre.

Az amerikai fiatalok körében végzett kutatások régóta azt mutatják, hogy ebben a körben bizony ciki az androidos telefon, ezt az (élet)érzést pedig a jelek szerint egyre több országba sikerül is exportálni az Apple legnagyobb örömére.

korea_smartphone

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Az egyik lefrissebb, reprezentatív felmérés éppen a világ vezető mobilgyártójának, a Samsung Electronicsnak otthon adó Dél-Korea korcsoportok szerinti felhasználási, illetve tulajdonlási szokásait vizsgálta, mely alapján elég határozottan körvonalazódik, hogy még a Samsung hazájában is a 18-29 éves korosztály csaknem kétharmada iPhone-t használ.

A Galaxy okostelefonok népszerűsége aztán a kor előrehaladtával folyamatosan nő, a harmincasoknál például már 56%-kal vezet a sorozat, míg a hetven felettieknél az eleve csupán 72%-os penetráció 1%-át adják az iPhone-ok.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról