:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. július 27. 11:36

A Play Áruházat is beveti a Google a nagy kijelzők miatt

A digitális appbolt előnyben fogja részesíteni azokat appokat, amelyeket nagyképernyőre optimalizáltak a fejlesztők.

A Pixel Tablet és a Pixel Fold kiadását követően a Google újabb lépéssel próbálja arra ösztönözni a fejlesztőket, hogy vegyék komolyabban a nagyobb képernyővel felszerelt eszközöket. A cég annyira keménykezűvé válik, hogy a Play Áruház rangsorolási algoritmusába is belenyúl annak érdekében, hogy a növelje a nagyképernyőre optimalizált appok láthatóságát.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A jövőben azok az appok és játékok kerülnek előrébb a keresési eredmények listáján, valamint a kategóriák főoldalain, amelyek megfelelnek az áruház kifejezetten nagyképernyős appok minőségére vonatkozó irányelveinek, így többek közt támogatják az álló és fekvő módot, illetve jól méretezhetők.

Amennyiben egy app nem fut megfelelően a nagyobb telefonokon, a felhasználók figyelmeztetést is kapnak arról, hogy a szoftver technikailag nem megfelelő minőségű, így nem nyújthatja a várt teljesítményt vagy felhasználói élményt.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.