:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. június 14. 14:24

Véget ért a Windows 10 21H2 támogatása

A Microsoft nem ad ki több frissítést a közel kétéves kiadás egyes példányaihoz.

A Microsoft nagyban dolgozik azon, hogy a Windows 11-re való váltásra ösztönözze felhasználóit, és szép lassan kivezesse a Windows 10-et. Következő lépésként június 13-tól megszűnt a Windows 10 21H2 támogatása, tehát a kiadást futtató eszközök a későbbiekben már nem kapnak rendszeres frissítéseket, beleértve a biztonsági javításokat, egy idő után pedig a rendszer automatikusan frissülni fog azoknál, akik az elmúlt hetekben maguktól nem váltottak át a javasolt Windows 10 22H2-re, vagy a Windows 11-re.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A 21H2 az operációs rendszer 2021. második felében megjelent verziója, ami egy időben jelent meg a Windows 11-el, tehát egy közel kétéves példányról van szó. Az automatikus frissítés a „fogyasztói eszközökre és a nem felügyelt üzleti eszközökre" vonatkozik, míg az üzleti felhasználóknak szánt Enterprise, Education, IoT Enterprise és Enterprise Multi-Session kiadások még egy évig élvezhetik a támogatottságot, ám az ütemterv szerint 2024. június 11-én megszűnik ezen rendszer-verziók támogatása is.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.