:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. április 26. 11:35

MI által generált avatárok jöhetnek a TikTokra

A jelek alapján a videós app is kísérletezik a generatív MI adta lehetőségekkel, egyelőre egy profilképgeneráló funkció formájában.

Matt Navarra közösségimédia-tanácsadó szerint óvatos lépésekkel a TikTok is ismerkedik a generatív mesterséges intelligencia lehetőségeivel, és azon dolgozik, hogy a felhasználók MI által generált profilképeket készíthessenek a jövőben.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Az egyelőre szűk körben tesztelt funkció a The Verge-nek kiszivárogtatott képek alapján a pár hónapja rendkívül népszerű Lensa alkalmazáshoz hasonló grafikákat állít elő, és egyenesen a TikTokba integrálva hamarosan a videós appot is ellephetik a netezők képmására szabott rajzfilmszerű avatárok. Az eddigi információk alapján az eszköz 3-10 fotót kérne be a tiktokozótól, aki 2-3 különböző stílusban kérhetne változatokat a profilkép elkészítéséhez. A grafikák utána letölthetővé, illetve megoszthatóvá válhatnak.

A TikTok egyelőre nem reagált a kiszivárgott információkra, így azt sem tudni, hogy élesben mikor vezeti be az újdonságot.

tiktok_avatar

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.