:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. április 18. 13:54

Csináltak egy okosmérleget azoknak, akik nem szeretnék látni a súlyukat

Új modellel állt elő az okosmérlegeket is gyártó Withings.

„Csukott szem” móddal érkezik a Withings Body Smart okosmérleg, ami képes arra is, hogy ne az aktuális testsúlyt mutassa, helyette bátorító üzeneteket jelenítsen meg, vagy mutassa a levegő minőségére vonatkozó számokat, a várható időjárást. A cég szerint alapvetően furcsának tűnhet,  hogy egy mérleget valaki nem a fogyás-hízás nyomonkövetésére használ, de a funkicó segítség lehet azok számára, akik korábban evészavarral küzdöttek, vagy más mutatókkal szeretnék mérni a haladásukat, mondjuk ha izomgyarapodásra szeretnének összpontosítani.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Nem ez az első alkalom, hogy okosmérlegen hasonló funkciót látunk, a QardioBase 2 például a számokat egy mosolygós (vagy nem túl mosolygós) emojira cserélte, ami azt jelzi, hogyan halad a méredzkedő a fogyási céljai felé. A Withings megvalósításának hatóköre egy kicsit szélesebb, mivel nem feltétlenül kell fogyás céljához kötni.

A Withings portfólióját számos okosmérleg alkotja, a legújabb Body Smart 100 dolláros kezdőárral a legolcsóbb belépőszintű darab. A Withings többi mérlegéhez hasonlóan képes nyomon követni a pulzusszámot, és bioelektromos impedanciaanalízist (BIA) használ a testösszetétel meghatározására. Elektromos jel küldésével képes lábon keresztül megmérni a testzsírt, az izomtömeget és a víz tömegét is.

withings_body_smart

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.