:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. március 6. 11:17

Ismét lehet itthon Google Street View autókra vadászni

Tavasszal is mennek pár kört a Google Street View autói, hogy aktualizálják a hazánkban 2013 óta elérhető szolgáltatást.

Március 9-én megint útnak indulnak a magyar utakon a Google Street View szolgáltatáshoz panorámafotókat készító autók - jelentette be a cég hazai képviselete hétfőn. A járművek az ország számos pontját, köztük Sopront, Szekszárdot, Mezőtúrt, Szentest, Tapolcát, Karcagot, Baját és Miskolcot is bejárják. A meghatározott menetrend ezen az aloldalon tekinthető meg, 

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A cég a szokásos módon kiemeli, hogy védik a személyes adatokat, a közzétételt megelőzően speciális eljárás alá vetik a képeket, amely elhomályosítja az emberek arcát, illetve a rendszámokat, így azok nem lesznek beazonosíthatók.

Az Utcakép lehetőséget kínál a felvételek közzétételét követően is további részletek (egyének, házak, autók, stb.) elhomályosítására, ezt a képek jobb alsó sarkában található "Hiba bejelentése" gombra kattintva lehet igényelni. 

google_utcakép_autó

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.