:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. február 3. 14:46

Már a kartondobozok is árulkodnak a gazdasági helyzetről

Az e-kereskedelemben kulcsfontosságú szerepet játszó kartondobozokból is jóval kevesebbre van szükség az Egyesült Államokban.

Egy rendkívül mellőzött gazdasági mutató is tükrözi, hogyan lassulnak a fogyasztók kiadásai, méghozzá az e-kereskedelemben és az üzletek áruszállításában kulcsfontosságú szerepet játszó kartondobozokról van szó.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A Fibre Box Association adatai szerint az Egyesült Államok kartondoboz-szállításai a tavalyi negyedik negyedében 8,4%-kal csökkentek, ami a legnagyobb negyedéves csökkenés 2009. második negyedéve, a nagy pénzügyi válság ideje óta.

A kartondobozok iránti kereslet láthatóan akkor esett vissza, amikor az infláció és a magas kamatlábak elkezdtek hatni a fogyasztók költési szokásaira (akik a materiális javak után ismét a szolgáltatások felé kezdtek fordulni a pandémia lecsengésével), az iparág pedig a kereslethez igazítja a termelési kapacitást.

kartondobozok

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.