:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. január 27. 14:37

Plusz védelmet kap az androidos Chrome inkognitó módja

Lehetővé vált az inkognitó lapok zárolása alkalmazások közötti váltáskor.

A Google opcionális beállításként lehetővé teszi androidos eszközökön is, hogy a Chrome privát böngészésben folytatott munkamenetei biometrikus azonosítással legyenek védhetők a kíváncsi szemek elől, így ha valaki fizikailag hozzáfér az eszközhöz, sem láthatja csak úgy a nyitva hagyott inkognitó lapokat. Ha a felhasználó egy másik alkalmazásra vált át, a rejtett tabokhoz való hozzáféréshez azonosítania kell magát, ami történhet feloldókód beírásával, ujjlenyomat- vagy arcfelismeréssel.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A funkció egy ideje elérhető a Chrome iOS-es verziójában, csak most jut el az androidos felhasználók szélesebb köréhez, akiknek így már aktiválniuk sem kell a szükséges kapcsolókat a böngésző béta verziójában. A beállítás az alkalmazás Adatvédelem és biztonság szekciója alatt érhető el.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.