:

Szerző: Koi Tamás

2023. január 13. 14:05

Díjmentes adattal kompenzálja a nullás tarifák kivezetését a Vodafone

Kompenzálja előfizetőit a Vodafone Magyarország a tarifákba foglalt Pass zero rate adatopciók márciusi kivezetése miatt.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A nullás díjszabású ajánlatoknak legkésőbb március végén annyi Magyarországon, ami ma már vélhetően jóval kevesebb előfizetőt érint ténylegesen hátrányosan, mint ha évekkel ezelőtt hozta volna meg a hatóság az erről szóló rendelkezését az EU netsemlegességi irányelvére alapozva.

Ettől függetlenül lehetnek olyan előfizetők, akiket kifejezetten hátrányosan érint a nullás díjszabás eltörlése, nekik jó hír, hogy kompenzálni fogja őket a Vodafone Magyarország, vagyis ahogy az cég sajtóosztályától megtudtuk, konkrétan:

A díjmentes Pass-okat érintő meglévő tarifáknál (mind meglévő ügyfeleknél, mind az új ügyfelek esetében), a Pass törlését megelőzően, március közepétől díjmentes, tarifánként eltérő mennyiségű extra adatot biztosítunk a Pass kivezetés miatti esetleges adatmennyiség növekedés fedezésére, az ügyféligények kielégítésére. Az extra adatmennyiség a Vodafone alkalmazásból az ügyfél által megrendelhető.

A versenytársak tudomásunk szerint nem terveznek hasonló intézkedést, ami abból a szempontból érthető, hogy a Yettelnél a Telekomnál jóval kisebb hangsúlyt fektettek a nullás csomagokra, mint a Vodafone-nál.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.