:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. december 19. 13:24

Keresési rekordot döntött a világbajnokság

A labdarúgó-világbajnokság vasárnapi döntője a képernyő elé szegezte a világot, ami a Google-kereséseken is látszódott.

A Google kereső 25 éves történetének eddigi legkiugróbb forgalmát generálta a 2022-es katari FIFA- világbajnokság, mintha az egész világot egy dolog érdekelte volna  – jelentette be a Twitteren Sundar Pichai vezérigazgató, bár pontos számot nem közölt, és azt sem részletezte, hogy ezt miként kell értelmezni.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A Google gyakorlatilag a döntő információs központjává vált, amire a keresőóriás láthatóan készült is, mivel a VB kezdete előtt új funkciókat adott ki kifejezetten az esemény egyszerűbb nyomonkövetéséhez. Ilyen például a „világbajnokság” kifejezésre megjelenő dedikált sáv, ami a közelgő mérkőzések menetrendjét listázza dátumokkal, helyi idő szerint, valamint a legfontosabb híreket listázó almenü, és a statisztikákat-állásokat összesítő felületek.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról