:

Szerző: Koi Tamás

2022. szeptember 26. 14:35

Ezt látja egy iPhone 14 kamerája, miközben... ...leflexelik

Az iPhone-ok kidudorodó kameraszigete az évek előrehaladtával egyre nagyobb és nagyobb, ha ez így megy tovább, a készülék fél hátlapja kamera lesz - hangzik el számtalanszor a kritika. De vajon milyen lenne egy iPhone 14 akkor, ha síkban lennének a kamerák?

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A TechRaxnál úgy tűnik, megelégelték, hogy az újabb iPhone-ok kameraszigete igazán minden határon túlmenően bumszlivá vált, ezért gyorsan satuba fogták a legújabb iPhone 14 Pro modellt, beindították a sikítót, hogy csak úgy beleszikráztak a kamerák, amelyek talán még sosem rögzítettek ilyen megrázó felvételeket a saját halálukról. A lenti videót csak erős idegzetűeknek javasoljuk, illetve nyilván mondani sem kell, hogy a videóban látottakat inkább senki ne próbálja ki otthon.

03:02
 

What Happens If You Remove iPhone 14 Pro Protruding Camera?

Még több videó

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.