:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. augusztus 30. 13:50

NFT-ket is lehet mutogatni a Facebookon és az Instagramon

A Meta két közösségi platformján is lehet parádézni a digitális javakkal, természetesen egyelőre csak az Egyesült Államokban.

Míg a Twitter és a Reddit főleg az NFT-alapú avatárok bevezetésére fókuszál, közben a Meta bejelentette, hogy a felhasználók mostantól már a Facebookon és az Instagramon is megoszthatják, hogy milyen NFT-ket birtokolnak, miután hozzárendelték fiókjukhoz saját digitális tárcájukat. Lehetőség lesz használni a Rainbow, a MetaMask, a Trust Wallet, a Coinbase Wallett és a Dapper Wallet tárcaszolgáltatásokat is a digitális gyűjtemények megosztásához, amik ugyanolyan bejegyzések lesznek a hírfolyamban, mint a hagyományos posztok, videók.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A közösségi óriás május óta kísérletezik mindkét platformon azzal, mit kezdjen az NFT-kel, az elmúlt hónapok során sikerült elérni többek közt, hogy korlátozott számú országban támogatottak legyenek a tokenek az Instagramon. Az NFT-k Instagramon és Facebookon való keresztbeküldésének lehetősége azonban természetesen szűk felhasználói bázist érint egyelőre, csak amerikaiak körében tesztelik a fejlesztést.

A különféle digitális gyűjtemények bemutatására vonatkozó támogatás kiterjesztése mellett a cég jövőbeni tervei közt szerepel az egyedi animációk bevezetése az NFT-kel kapcsolatos bejegyzésekhez, illetve hogy Instagram Story formájában is posztolhatók legyenek. Májusban az Instagram vezetője, Adam Mosseri arról is beszélt, hogy a vállalat a digitális gyűjteményértékesítési lehetőségeket vizsgálja, hogy az alkotók újabb pénzkereseti lehetőséghez jussanak. A vállalat kifejezte azon szándékát is, hogy egy digitális művészeti piacot építsen fel, amely a metaverzumban található tárgyakhoz kapcsolódó vásárlások lebonyolítására lenne alkalmas.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.