:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. május 30. 10:51

Csúszhat a Microsoft önálló streaming eszköze

Úgy tűnik, hogy a redmondiak megnyomják az újratervezés gombot a Project Keystone-nál.

A Microsoft vezérigazgatója, Phil Spencer másfél éve beszélt arról, hogy az elkövetkező évben lehetővé válik, hogy a számítógéppel, konzollal nem rendelkező felhasználók is streamelhessenek Xbox-játékokat az okostévéjükön vagy monitorjukon egy dedikált eszköz segítségével. Hónap elején a Venture Beat közeli forrásokra hivatkozva arról írt: a redmondi cég már majdnem készen áll rá, hogy a HDMI csatlakozóval rendelkező, nagyobb pendrive-ra hasonlító streaming stickjét piacra dobja, amivel lényegében ezen felül csak vezetékes internet és egy kontroller kellene ahhoz, hogy a játékos elérje az Xbox Game Pass szolgáltatás könyvtárát.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A Keystone néven fejlesztett eszköz megjelenése azonban nem lehet ilyen közel, sőt akár jelentős csúszásban is lehet. A redmondi cég szóvivője a Windows Centralnak nemrég úgy nyilatkozott, hogy a vállalat felhasználói igényekre hivatkozva „eltér a Keystone jelenlegi iterációjától” és egy új megközelítést dolgoz ki, hogy „minél több játékoshoz eljutasson az Xbox Cloud Gaming élmény”.

A homályos nyilatkozat arra azonban nem ad választ, hogy a cég pontosan mit tart meg és mit kíván változtatni az eddig elért eredményeken.

Via Engadget.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.