:

Szerző: Koi Tamás

2022. április 25. 14:07

Nyáron jön a Diablo mobilra

Uszkve három és fél évvel a bejelentés után végre kipróbálhatják majd a rajongók az Activision Blizzard boszorkánykonyhájában készülő Diablo MMORPG-t, a Diablo Immortalt.

Július 2-től minden MMORPG-rajongónak ajánlott magával vinnie a mobiltöltőt, netán egy nagykapacitású powerbankot, bárhová is megy, végre-valahára megjelenik ugyanis az Activision Blizzard gondozásában évek óta készülő Diablo Immortal iOS-re és Androidra - valamint PC-re. 

diablo_characters

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A kizárólag online játszható Diablo Immortal a Diablo II: Lord of Destruction végén veszi fel a fonalat, és számos új karaktert valamint történetszálat szállít majd a franchise rajongói számára. Ha ez nem lenne elég, a műfaj szerelmeseinek további jó hír, hogy hamarosan megjelenési dátumot kaphat a szintén csőben lévő World of Warcraft mobilos MMORPG, illetve javában zajlanak a Diablo 4 belső tesztelési munkálatai is - derült ki az Activision Blizzard pénzügyi jelentését kísérő tájékoztatóból.

Az ingyenesen kipróbálható Diablo Immortalra az alábbi weboldalon lehet előzetesen regisztrálni. 

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról