:

Szerző: Koi Tamás

2022. február 16. 13:55

Öles léptekkel halad a Telenor a Yettellé válás útján

Bár hivatalosan még nem váltott nevet a Telenor Magyarország, a szolgáltató átmárkázása gőzerővel zajlik a színfalak mögött.

Jó bornak nem kell cégér, nem úgy egy mobilszolgáltatónak - a Telenor Magyarország márkaváltása a hét elején belépett az igazán izgalmas operatív szakaszba, amikor is megkezdődött az üzlethálózat átmárkázása.

yettel_telenor
az első átmárkázott üzlet a budapesti etele plázában (fotó: yettel)

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hogy a jelentős franchise-partnerhálózattal rendelkező Telenornál Yettel. nél Yettelnél ettől a partnerek szíve mennyire repes most, az más kérdés, hiszen az átalakítás esetükben alighanem többe fog majd fájni annál, mint hogy fel kell porszívózni a melósok után a téglaport. (Update: közben kiderült, hogy tényleg csak porszívózni kell, mert minden költséget a Yettel áll.)

Új márka bevezetése egyébként még soha nem járt annyi márkaelem cseréjével a szolgáltatónál, mint most, hiszen a 2006-os kék propelleres dizájn felvételével legalább a név (Pannon) megmaradt - egészen további négy évig, amikor a Pannont végleg száműzte a Telenor. Akkor maga Anders Jensen, a szolgáltató szép emlékű vezérigazgatója szerelte le az Astoriánál lévő zászlóshajó üzlet homlokzatáról a Pannon feliratot, és cserélte le erre:

telenor_astoria2

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.