:

Szerző: Koi Tamás

2022. február 3. 11:26

"Még vidámabb" versengést ígér a Yettel

A verseny sokféle lehet, például kemény, öldöklő, kiélezett, illetve a magyar mobilpiacon a lakossági ügyfelek közmegegyezése szerint nem létező - a Yettel viszont máshogy látja.

A Telenor Yettellé avanzsálása javában zajlik Magyarországon és a két további érintett régiós piacon, a névváltás kellős közepén lévő cég ennek részeként elárasztotta a legkülönfélébb felületeket kampányaival, melyek a márkaimázshoz igazodóan többségében a fiatalokat szólítják meg.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A profi marketingesek tudják jól, hogy egy ilyen márkaváltás alaposan megkeverheti a paklit és akár újra is oszthatja a lapokat egy-egy piacon, bár a magyar távközlés pont nem ilyen terület (vagyis eddig nem ilyen volt). Legalábbis senki nem dőlt a kardjába vagy váltott azonnali hatállyal szolgáltatót, amikor a Westelből Telekom lett vagy éppen a Pannonból Telenor, és valószínűleg így lesz ez most is, azaz a Yettel debütálását követően is folytatódik a "vidám versengés" a 20-as, 30-as és 70-es számok "szívéért", vagyis az előfizetőkért (micsoda költői kép!).

Azért hogy senki ne dőlhessen hahotázva hátra a versenytársak közül, arról valószínűleg igyekszik majd gondoskodni az új márkával felvértezett 20-as szolgáltató, mely március 1-jével terítheti ki legújabb ütőkártyáit, miután a rebranding folyamat minden téren lezárult.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.