:

Szerző: Koi Tamás

2022. február 1. 12:25

Új vezető került a DT-ITS élére

Február 1-jétől Kónya László veszi át a Deutsche Telekom IT Solutions (DT-ITS) ügyvezető igazgatói pozícióját.

Kónya László személyében mától új ügyvezető került Deutsche Telekom IT Solutions (DT-ITS) élére - a tapasztalt szakember 11 éve dolgozik a cégnél vezetői pozícióban, korábban többek között a publikus felhőszolgáltatásokért, valamint az Internet of Things, a kibervédelmi, a szoftverfejlesztési és automatizálási szolgáltatásokért felelt. 

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Életrajza szerint Kónya tanulmányait a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetemen végezte, a Warwick Universityn pedig MBA fokozatot szerzett. Kónya László a Corvinus Egyetemen virtuális projektmenedzsmentet oktat. Korábban ő hozta létre a T-Systems román és a bolgár leányvállalatait, felügyelte az IT Business szolgáltatásokat, irányította a vállalat a vészhelyzeti és válságkezelési folyamatait. 

A vállalat leköszönő vezérigazgatója, Erik Slooten idén februártól a T-Systems International Cloud Services üzletágán belül a szolgáltatási kapacitások és minőségügyi folyamatok átalakítását és az automatizálás fejlesztését felügyeli.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról