:

Szerző: Asztalos Olivér

2021. november 29. 12:12

A Windows 11 frissítése visszahozza Clippyt

A Windows 11 novemberi kumulatív frissítése többek között új emojikat is hoz, köztük Clippyvel, a sokakat idegesítő gemkapoccsal.

IT security meetup és Benk Dénes a SYSADMINDAY-en

4 klassz IT biztonsági előadással, több millió forintos képzési nyereményalappal, és Benk Dénes standupjával vár a hazai SYSADMINDAY július 19-én.

IT security meetup és Benk Dénes a SYSADMINDAY-en 4 klassz IT biztonsági előadással, több millió forintos képzési nyereményalappal, és Benk Dénes standupjával vár a hazai SYSADMINDAY július 19-én.

A 90-es évek végén az Office programcsomaggal megismert, a magyar verzióban Gem Gézaként hívott Clippy tehát csak emotikonként tér vissza, legalábbis egyelőre. A megosztó elemet még nyáron szavazták vissza a Twitteren, miután a Microsoft feldobta, hogy 20 000 lájkért cserébe visszahozzák Clippyt. Mondani sem kell, hogy gyorsan meglett a szükséges "szavazat" a redmondi cég pedig tartotta szavát. Az okvetlenkedő gemkapocs az Office 97-ben debütált, majd közel tíz évvel később, az Office 2007-tel távozott az irodai programcsomagból, sokak örömére.

emo

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról