:

Szerző: Asztalos Olivér

2021. november 16. 17:37

Bányászat miatt lett kegyvesztett a Kínai Kommunista Párt egyik tagja

Kizárta egyik tagját a Kínai Kommunista Párt, mert az kenőpénzért cserébe engedélyezte a kriptobányászatot.

IT security meetup és Benk Dénes a SYSADMINDAY-en

4 klassz IT biztonsági előadással, több millió forintos képzési nyereményalappal, és Benk Dénes standupjával vár a hazai SYSADMINDAY július 19-én.

IT security meetup és Benk Dénes a SYSADMINDAY-en 4 klassz IT biztonsági előadással, több millió forintos képzési nyereményalappal, és Benk Dénes standupjával vár a hazai SYSADMINDAY július 19-én.

A párt fegyelmi bizottság szombaton bejelentette, hogy a tilalom megsértése és korrupció miatt kizárta soraiból a Jiangxi tartomány politikai konzultációs konferenciájának alelnökét, Xiao Yit. A The Register szerint Yi kenőpénzeket fogadott el azért cserébe, hogy körzetében engedélyezze a kriptobányászatot. Az nem világos, hogy az eset pontosan mikor történt, a párt azonban ettől függetlenül hangsúlyozta, hogy a bányászat tiltása alól tagjai sem bújhatnak ki.

A Nemzeti Fejlesztési és Reformbizottság eközben azt közölte, hogy Kína folytatja a határain belüli kriptopénz kitermelési műveletek felszámolását. Bár a nyár folyamán több tartományban is hivatalosan betiltották a bányászatot, egyesek dacolva a tilalommal továbbra is űzik a jelenleg igencsak jövedelmező ipart.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról