:

Szerző: Asztalos Olivér

2021. november 11. 13:36

Februárra csúszik a Steam Deck konzol szállítása

A vártnál két hónappal később, valamikor 2022 februárjában kezdi el szállítani a Steam Deck kézikonzol első megrendeléseit a Valve.

IT security meetup és Benk Dénes a SYSADMINDAY-en

4 klassz IT biztonsági előadással, több millió forintos képzési nyereményalappal, és Benk Dénes standupjával vár a hazai SYSADMINDAY július 19-én.

IT security meetup és Benk Dénes a SYSADMINDAY-en 4 klassz IT biztonsági előadással, több millió forintos képzési nyereményalappal, és Benk Dénes standupjával vár a hazai SYSADMINDAY július 19-én.

A háttérben a komplett iparágat érintő ellátási problémák állnak, amely miatt végül nem sikerült időben beindítani a konzolok összeszerelését. A Steam Deceket még júliusban jelentette be a Valve. A konzol alapját az AMD négymagos rendszerchipje adja, melynek hála a kézi számítógép számos különféle operációs rendszert és alkalmazást futtathat majd az alapértelmezetten telepített SteamOS 3.0 mellett. A kézikonzol legkisebb, 64 gigabájtos verziójáért 419 eurót, a 256-osért 549-et, az 512 gigásért pedig 679 eurót kér a Steam.

deck1

 

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról