:

Szerző: Asztalos Olivér

2021. november 5. 13:55

A Gránit Bankhoz is megérkezett a Google Pay

A Gránit Bank is elérhetővé tette ügyfelei számára a Google Pay szolgáltatást, mely androidos okoseszközökre kínál kényelmes és gyors fizetési megoldást.

Mától a Gránit kártyáival is elérhető a Google Pay. Az ügyfelek egyszerűen és gyorsan használhatják érintéses fizetésre képes androidos telefonjukat a bank által kibocsátott Mastercard betéti kártyákkal. A Gránit a magyar bankok között a negyedik a sorban, amely beállt a Google Pay mögé. A támogatást a K&H kezdte meg tavasszal, melyet a közelmúltban a CIB és az Erste követett. Közleményében a Gránit megjegyzi, hogy ügyfelei továbbra is használhatják a saját fejlesztésű Gránit Pay mobilfizetési megoldását is.

IT security meetup és Benk Dénes a SYSADMINDAY-en

4 klassz IT biztonsági előadással, több millió forintos képzési nyereményalappal, és Benk Dénes standupjával vár a hazai SYSADMINDAY július 19-én.

IT security meetup és Benk Dénes a SYSADMINDAY-en 4 klassz IT biztonsági előadással, több millió forintos képzési nyereményalappal, és Benk Dénes standupjával vár a hazai SYSADMINDAY július 19-én.

„A Gránit Banknál kiemelt prioritás számunkra, hogy hasznos innovációkkal tegyük kényelmesebbé ügyfeleink életét. Az Android eszközökkel használható új generációs érintésmentes mobilfizetést Magyarországon és Európában is elsőként tettük elérhetővé ügyfeleink számára 2016-ban. Természetes volt számunkra, hogy a mobilfizetés növekvő népszerűségét szem előtt tartva a rendkívül innovatív Google Pay szolgáltatással is bővítjük az androidos mobilfizetési lehetőségeink választékát” – mondta az új szolgáltatás bevezetéséről Jendrolovics Péter, a Gránit Bank ügyvezető igazgatója, a lakossági üzletág vezetője.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról