:

Szerző: Koi Tamás

2021. október 6. 13:33

Új tulajdonoshoz kerül a Steelseries

Tulajdonost vált a világ egyik legismertebb, gaming headseteket és kiegészítőket gyártó vállalata, a dán Steelseries.

Megvásárolja az elsősorban gaming headsetek fejlesztésére és gyártására specializálódott dán Steelseriest a szintén dán headset- és hallókészülék-specialista, a GN Store Nord, mely leginkább a Jabra termékcsaláddal vívott ki magának eddig elismerést. A cég kínálatából ugyanakkor eddig hiányoztak a játékosoknak szánt kiegészítők, ezt az űrt töltené be a gyártó a Steelseries akvizíciójával.

steelseries_headset

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Az új tulajdonos az Axcel magánbefektetői társulásnak az ügylet részeként nyolcmilliárd dán korona, azaz mintegy 1,25 milliárd dollárt fizet.

A Steelseries a maga piacán olyan nevekkel versenyez, mint a Razer, a Corsair vagy éppen a Logitech, a gaming fülhallgatók szegmensének forgalmából mintegy 15%-ot tesz ki a dán cég. A vállalatnak mintegy 350 alkalmazottja van és öt országban (Dánia, Egyesült Államok, Franciaország, Kína, Tajvan) rendelkezik irodákkal.

 

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.