:

Szerző: Koi Tamás

2021. szeptember 1. 13:29

Egyre hatékonyabb élő streaming platformmá válik a Telegram

Újabb fontos verzióváltáshoz ért a nyolcéves Telegram, mely fokozatosan válik a háttérben egyre összetettebb közösségimédia-hálózattá.

Újabb fontos mérföldkőhöz ért a nyolcéves Telegram kommunikációs és közösségi platform fejlesztése, mely a nagyok farvízén úszva időközben egyre potensebb közösségimédia-hálózattá fejlődött ki a kezdeti, szinte kizárólag szöveges kommunikációra épülő profilból.

telegram_livestreaming

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A Telegram app most megjelent, 8.0-s verziójával a csoportokban és a csatornákon kezdeményezett, maximum 30 fős videohívásokat immár korlátlan számú néző streamelheti egyszerre, megnyitva ezzel az utat a grandiózusabb élő közvetítések előtt, egyszersmind vonzóbbá téve a platformot a celebszakma számára.

Az élő streaming lehetősége nem új a Telegramon belül, a közvetítésre eddig is lehetőség volt, de legfeljebb ezer nézőt lehetett ezzel a módszerrel elérni.

A Telegram az újabb funkcióknak és fejlesztéseknek köszönhetően ütemesen növeli felhasználószámát, így idén év elején már mintegy 500 millió aktív használója volt a platformnak.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.