:

Szerző: Koi Tamás

2021. augusztus 23. 13:34

Kivezeti az Android Auto appot a Google

A megjelenés küszöbén álló Android 12-től megszűnhet a Google autós kiegészítő applikációjának, az Android Auto appnak a szerepe a legújabb rendszerre frissített - vagy eleve azzal érkező - készülékeknél.

Eltűnhet az Android 12-t futtató okostelefonokról a Google autós applikációja, az Android Auto - erősítette meg több külföldi lap értesülését a Google. Az app szerepét a két éve bejelentett, meglehetősen lassú startot vett Google Asszisztens vezetősegéd funkciója (Google Assistant Driving Mode) veheti át a jövőben.

google_assistant_driving_mode

IT security meetup és Benk Dénes a SYSADMINDAY-en

4 klassz IT biztonsági előadással, több millió forintos képzési nyereményalappal, és Benk Dénes standupjával vár a hazai SYSADMINDAY július 19-én.

IT security meetup és Benk Dénes a SYSADMINDAY-en 4 klassz IT biztonsági előadással, több millió forintos képzési nyereményalappal, és Benk Dénes standupjával vár a hazai SYSADMINDAY július 19-én.

Fontos, hogy a változás csak azokat érinti, akik kompatibilis fejegység hiányában az Android Auto appot, illetve az általa biztosított felületet használták, illetve használják okostelefonjukon vezetés közben, az autógyártók által különféle fantázianevekkel ellátott, okostelefon-kapcsolati funkcióval felvértezett gépkocsikban nem változik a platform használata.

Szintén lényeges szempont, hogy az app az Android 12-nél régebbi verziót futtató készülékeken továbbra is elérhető, illetve használható marad majd a Google ígérete szerint.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról