:

Szerző: Koi Tamás

2021. augusztus 18. 12:44

Védettségi igazolással látogatható lesz a 2022-es CES

Az év hagyományosan első nagy szórakoztatóelektronikai expója, a CES 2022-ben ismét a helyszínen látogatható lesz, de a szervezők feltételhez kötik a belépést.

A koronavírus világjárvány súlyos csapást mért a rendezvényiparra is, a technológiai szektor 2020-ra (illetve akár 2021-re) tervezett kiállításait és konferenciáit sorra mondták le vagy halasztották el a szervezők. Az év hagyományosan első nagy szórakoztatóelektronikai expójának, a Las Vegas-i CES-nek a szervezői a jelenlegi helyzetet alapul véve úgy döntöttek, az expót jövőre megtartják a hagyományos keretek között.

ces-sign-cta

IT security meetup és Benk Dénes a SYSADMINDAY-en

4 klassz IT biztonsági előadással, több millió forintos képzési nyereményalappal, és Benk Dénes standupjával vár a hazai SYSADMINDAY július 19-én.

IT security meetup és Benk Dénes a SYSADMINDAY-en 4 klassz IT biztonsági előadással, több millió forintos képzési nyereményalappal, és Benk Dénes standupjával vár a hazai SYSADMINDAY július 19-én.

A 2022. január 5-én kezdődő CES 2022-re ezzel együtt nem látogathat el akárki - a belépésnél a szervező Consumer Technology Association (CTA) tegnapi közleménye szerint az oltottságot igazoló védettségi igazolványt fognak kérni, illetve szükség esetén friss antitest-vizsgálatot is elfogadnak a szervezők, ennek részletei azonban csak később kerülnek rögzítésre. Az előírás a látogatókra és a kiállítókra egyaránt vonatkozik.

Aki nem akarja, vagy nem tudja beoltatni magát, illetve nem tud vagy akar antitest-vizsgálatot sem csináltatni, annak a CES a szervezők szándékai szerint továbbra is nyitva fog állni online, virtuális formában. Azt egyelőre nem tudni, hogy az expót kísérő, nem a CTA által szervezett eseményeken (ilyenek tipikusan a város más pontjain tartott termékbemutatók és partik) milyen belépési protokoll lesz érvényben.

 

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról