:

Szerző: Koi Tamás

2021. július 28. 13:35

Nem vicc, tényleg iPhone-okat fog árulni boltjaiban az LG

Viszonteladói megállapodást kötött az Apple-lel a mobilpiacot nemrég elhagyó dél-koreai LG, így a cég rövidesen saját okostelefonjai helyett iPhone-okat és további Apple-termékeket is árulhat majd saját boltjaiban.

Június második felében röppent fel először az akkor még első hallásra meglehetősen abszurdnak számító híresztelés, miszerint a dél-koreai LG az Apple okostelefonjait fogja árulni saját bemutatótermeiben és boltjaiban.

IT security meetup és Benk Dénes a SYSADMINDAY-en

4 klassz IT biztonsági előadással, több millió forintos képzési nyereményalappal, és Benk Dénes standupjával vár a hazai SYSADMINDAY július 19-én.

IT security meetup és Benk Dénes a SYSADMINDAY-en 4 klassz IT biztonsági előadással, több millió forintos képzési nyereményalappal, és Benk Dénes standupjával vár a hazai SYSADMINDAY július 19-én.

A pletykát most hivatalosan is megerősítette a sajtónak a dél-koreai óriáscég, mely közölte, a jövő hónaptól kezdődik meg az Apple termékek értékesítése az üzlethálózat egy részében.

A nyilatkozatból kiderül továbbá, hogy a két cég közt kötött viszonteladói megállapodás csak a dél-koreai piacra vonatkozik majd, ahol az LG-nek mintegy 400 saját üzlete van, illetve az iPhone-okon kívül többek közt Apple Watch okosórákat és más, a cupertinói cég nevével fémjelzett termékeket is forgalmazni fog az egykori rivális.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról