:

Szerző: Koi Tamás

2021. július 8. 13:10

Kipróbálható az Office új kezelőfelülete

Az Office Insiders tesztelők számára is elérhetővé vált az Office új kezelőfelüete, melyet végleges formában valamikor az év későbbi szakaszában tesznek hozzáférhetővé a Microsoft 365 felhasználók számára.

Az előzetes várakozásokhoz képest úgy tűnik, kevésbé hordoz majd drámai változásokat magában az Office idén frissülő kezelőfelülete, legalábbis erre lehet következtetni abból az új tesztverzióból, melyet az Office Insiders tagjai számára tett elérhetővé a Microsoft.

new_office_ui

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Az új dizájnnal a jelek szerint elsősorban az eszközsáv változik, melynek funkciói megmaradnak, ugyanakkor lekerekítették a sarkait - emellett több ikon is megújul azzal a céllal, hogy a dizájn jobban passzoljon a később megjelenő Windows 11-gyel érkező látványvilághoz. Egyelőre tehát elmarad a korábban belengetett adaptív parancskezelésre szolgáló lebegő interfész, mely az eredeti tervek szerint az eszközsávot váltotta volna le részben vagy teljes egészében.

Az új Office felhasználói felület a várakozások szerint először a mobilos és a webes Office-ban jelenhet majd meg, a PC-s telepített verziók a következő 1-2 évben kaphatják meg az új interfészt.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.