:

Szerző: Koi Tamás

2021. június 30. 13:45

Marketingeszközt csinál az eSIM-ből a T-Mobile

A T-Mobile az Egyesült Államok mobilpiacán mindig a fenegyerek kihívó szerepét játszotta, mely a nagy helyi multik bajszát rángatva időről-időre előáll valami hajmeresztő ötlettel annak érdekében, hogy minél több ügyfelet átcsábítson a konkurenciától.

A T-Mobile USA legújabb marketingakciójában ezúttal az eSIM technológiát használja bámulatos kreativitással - az amerikai piac kihívó szereplője most azt ajánlja fel az eSIM-képes iPhone-okkal rendelkezőknek, hogy harminc napig, illetve 30 GB adatkeret erejéig próbálják ki a szolgáltatást. Ráadásul ehhez elég egy appot letölteni.

01:47
 

iPhone Users: Try Out T-Mobile’s Network for FREE | T-Mobile

Még több videó

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Az eSIM-es Test Drive az alkalmazás telepítését követően néhány érintéssel és pár alap adat megadásával aktiválható, azaz nincs szükség szerződéskötésre, illetve a meglévő szolgáltatónál lévő előfizetés (és hívószám) továbbra is használható.

Az akció meglehetősen hatásosan demonstrálja, hogy a felprogramozható eSIM-ek révén a szolgáltatóváltás, illetve a szolgáltatás aktiválása mennyire egyszerűvé válik, illetve ezt milyen hatékonyan fel lehet használni marketingcélokra - már ott, ahol erre alkalmas a piaci környezet mind verseny, mind technológiai szempontból.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról