:

Szerző: Asztalos Olivér

2021. június 21. 13:20

Saját mobilok helyett iPhone-okat árulhat majd az LG

Nem maradnak okostelefonok nélkül az LG márkaüzletei. A Business Korea szerint a dél-koreai cég az Apple termékeit kínálhatja majd.

IT security meetup és Benk Dénes a SYSADMINDAY-en

4 klassz IT biztonsági előadással, több millió forintos képzési nyereményalappal, és Benk Dénes standupjával vár a hazai SYSADMINDAY július 19-én.

IT security meetup és Benk Dénes a SYSADMINDAY-en 4 klassz IT biztonsági előadással, több millió forintos képzési nyereményalappal, és Benk Dénes standupjával vár a hazai SYSADMINDAY július 19-én.

Bár az LG a közelmúltban befejezte az okostelefonok gyártását, a termékkategória várhatóan nem tűnik majd el a cég márkaüzleteiből. Dél-koreai források szerint az LG Electronics az Apple-lel tárgyal egy esetleges viszonteladói szerződésről, melynek értelmében iPhone, iPad, illetve Apple Watch készülékek kerülhetne majd fel a Dél-Koreában található mintegy nagyjából 400 üzlet polcaira. Az értékesített termékek után természetesen jutalékot kapna az LG, amely ezzel együtt a nagy konkurens Samsung orra alá törhetne némi borsot a hazai piacon.

 

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról