:

Szerző: Asztalos Olivér

2021. június 2. 14:38

Megérkezett az első bányász-SSD

Extrém terhelhetőségű SSD-ket dobott piacra a Sabrent. A meghajtókkal elsősorban a Chia Coint bányászókat célozza a cég, a kriptodeviza ugyanis GPU helyett a háttértárra, így például az SSD-re alapoz.

IT security meetup és Benk Dénes a SYSADMINDAY-en

4 klassz IT biztonsági előadással, több millió forintos képzési nyereményalappal, és Benk Dénes standupjával vár a hazai SYSADMINDAY július 19-én.

IT security meetup és Benk Dénes a SYSADMINDAY-en 4 klassz IT biztonsági előadással, több millió forintos képzési nyereményalappal, és Benk Dénes standupjával vár a hazai SYSADMINDAY július 19-én.

A Plotripper fantázianevű termékek két kapacitásban érhetőek el. A 2 terabájtos Plotripperre 10 000 TBW-s terhelhetőséget adott meg a gyártó, az SSD-t így legalább 5000-szer lehet teljesen újraírni. Plotripper Pro modellek ennél is jobban bírják a strapát. Az 1 terabájtos variáns 27 000 TBW-s, a 2 terabájtos pedig 54 000 TBW-s értékkel rendelkezik, vagyis mindkét típust 27 000-szer lehet teleírni, amely közel hússzorosa egy átlagos TLC-s modell értékének. A meghajtók árát egyelőre nem közölte a Sabrent.

plotripper

 

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról