:

Szerző: Koi Tamás

2021. május 12. 14:28

Nem áll jól az MWC21 szénája

Bár a szervező GSM Association ragaszkodik hozzá, hogy a mobilvilág legnagyobb éves rendezvényét, a barcelonai Mobile World Congresst a megszokott időponthoz képest négy hónapos csúszással, június végén megtartsák, egyre több nagy kiállító mond nemet a rendezvényen való részvételre.

Nem vesz részt a Samsung személyes jelenléttel a június 28-án kezdődő barcelonai MWC21-en, ezzel a mobilvilág idei legnagyobb expója újabb prominens kiállítót veszít el. A tavaly elmaradt rendezvény után a szervező GSM Association közölte, kitart amellett, hogy az MWC idén személyesen is látogatható legyen, a biztonsági intézkedések betartásával. Kérdés, hogy lesz-e mit látogatni a kiállításon.

biz-mwc-1200295200

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A Samsung előtt korábban a Nokia, az Ericsson, az Oracle, a Google és a Sony is közölte, hogy idén nem visz standot Bacelonába, a bejelentéseket és tájékoztatókat pedig online tartja meg. A Samsing távolmaradása kapcsán a GSMA szóvivője közölte, megérti a szervezet a cég döntését, és szeretettel várják a koreai gyártót a 2022-es MWC-re. 

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.