:

Szerző: Asztalos Olivér

2021. április 19. 14:55

Gyorsan normalizálódik az Intel "Rocket Lake" processzorok árcímkéje

Alig néhány hét kellett, hogy elérje az ezer darabos megrendelésekre ajánlott gyártói összeget az Intel "Rocket Lake" processzorok kiskereskedelmi árcédulája.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Az Amazonon megtalálható információk szerint a felsőházban található Core i7-11700K már nettó 404 dollárért megvásárolható, amely mindössze 5 dollárral magasabb a chipgyártó ezer darabos megrendelésekre megadott összegénél. A Core i5-11600K esetében is hasonlóan szerény, mindössze 3 dolláros eltérés látható, egyedül a csúcsmodelleknél, vagyis a Core i9-11900K és i9-11900KF processzoroknál áll még fent a listaárhoz mért nagyobb árrés. A viszonylag gyors csökkenés mögött minden bizonnyal az erős konkurencia, illetve az amiatti szerényebb kereslet áll, az 5000-es szériába tartozó AMD Ryzenen ugyanis több szempontból is Rocket Lake processzorok előtt járnak.

intl_rocket

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.