:

Szerző: Hlács Ferenc

2021. március 23. 14:48

Duplán összehajtható okostelefonon dolgozhat a Samsung

A gyártó a Nikkei Asia szerint még idén bejelentheti az unortodox készüléket.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Új, még extravagánsabb hajtogatható okostelefon piacra dobására készül a Samsung a Nikkei Asia értesülései szerint. Mint a lap beszámolt róla, a gyártó már dolgozik egy kétszeresen hajlítható készülék fejlesztésén, amely még az idei év végén bemutatkozhat. A két zsanérral felszerelt eszköz előreláthatólag 16:9-es vagy 18:9-es hajlítható kijelzővel érkezhet, így a fejlesztőknek nem kell egzotikus képarányokhoz igazgatniuk alkalmazásaikat - a képernyő méretéről ugyanakkor egyelőre nincs információ. Az új kialakításon felül a Nikkei Asia forrásai szerint cég az ismert Galaxy Z Fold és Z Flip szériák új modelljeit is elérhetővé teszi. Egy évvel ezelőtt egyébként a TCL-től már láthattunk egy "háromba hajtható" koncepciómodellt, amelyből a gyártó szerint működő prototípus is létezik, a kialakítás piaci rajtja azonban még várat magára.

 

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.