:

Szerző: Hlács Ferenc

2021. március 5. 13:04

Gamereknek készített okosszemüveget a Razer

Nem AR headsetről van szó, a gyártó egy mezei szemüveg száraiba préselt hangszórókat.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Okosszemüveget jelentett be a Razer, a gyártó Anzu névre keresztelt terméke egy hagyományos, igény szerint kékfény-szűrő vagy napszemüveg lencsékkel szerelt szemüveg, amelynek száraiban egy-egy 16 milliméteres hangszóró, illetve a vezérléshez mindkét oldalon érintésérzékeny felület is helyet kapott. Utóbbi bökdösésével a szabályozható csatlakoztatott eszközökön lejátszott zene, fogadhatók a bejövő hívások, illetve a hangalapú asszisztensek is vezérelhetők. A gyártó szerint továbbá a Bluetooth kapcsolatok késleltetését az eszközzel 60 ms-ra tudta visszanyesni, így az eszköz játékhoz is használható lehet. Egy feltöltéssel a szemüveg nagyjából öt óra lejátszást bír ki - tölteni pedig a két szárat külön-külön kell, azok ugyanis teljesen önálló egységekként működnek. Az Anzu szemüvegek a gyártó weboldaláról már megrendelhetők, nettó 200 dolláros áron.

razeranzu

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.