:

Szerző: Hlács Ferenc

2021. február 23. 12:34

Automatikusan letölti az érdekesnek ítélt tartalmakat a Netflix új funkciója

Az opcionálisan bekapcsolható megoldás repülőutakhoz, illetve egyéb, az online kapcsolatot nélkülöző helyzetekhez jöhet kapóra.

IT security meetup és Benk Dénes a SYSADMINDAY-en

4 klassz IT biztonsági előadással, több millió forintos képzési nyereményalappal, és Benk Dénes standupjával vár a hazai SYSADMINDAY július 19-én.

IT security meetup és Benk Dénes a SYSADMINDAY-en 4 klassz IT biztonsági előadással, több millió forintos képzési nyereményalappal, és Benk Dénes standupjával vár a hazai SYSADMINDAY július 19-én.

Új, opcionálisan bekapcsolható funkcióval bővül a Netflix: a videostreaming app "Downloads For You" megoldásával az a felhasználó tartalomfogyasztási előzményei alapján érdekesnek ítélt tartalmakat automatikusan letölti, (Wi-Fi-n keresztül) hogy aztán online kapcsolat hiányában is legyen miből válogatni. Azt a felhasználó állíthatja be, hogy a letöltött tartalmak legfeljebb 1, 3 vagy 5 gigabájt tárterületet foglalhatnak el. A funkció első körben Androidon válik elérhetővé, hamarosan azonban az iOS-es tesztelést is megkezdi a Netflix.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról