:

Szerző: Hlács Ferenc

2021. február 22. 10:42

Néhány nap, és rajtol az 2021-es Reinforce AI Konferencia!

A számos világcég AI szakértőit felvonultató, online rendezvényre a jegyek már megvásárolhatók.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Idén online várja az érdeklődőket a hamarosan rajtoló Reinforce AI Konferencia. A 2021. március 3-5 között rendezett esemény előadói idén is gyakorlati AI és Machine Learning tapasztalatokat osztanak meg, négy témakörben: az AI termékek, Alkalmazások, Platformok és az AI jövőjének területeit járják majd körbe. A konferencián jól ismert világcégek szakértői állnak színpadra, többek között a Google Deepmind, a Microsoft, a Twitter és a Hyper színeiben, de a Stanford Egyetem is képviselteti magát a 2021-es Reinforce AI-on. A rendezvény két (online) színpadon több mint 25 előadót vonultat fel, köztük olyan nevekkel mint Salla Franzén, Cheng Zhang, Mady Mantha, Szepesvári Csaba, Tim Kentley-Kay vagy Nicolas Dupuis. A háromnapos konferenciára a jegyek már megvásárolhatók az esemény weboldalán.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.