:

Szerző: Hlács Ferenc

2021. február 16. 15:12

Színes kijelzővel érkezik a PocketBook legújabb e-book olvasója

Az InkPad Colorban dolgozó, új generációs Kaleido panel 4096 szín megjelenítésére képes.

IT security meetup és Benk Dénes a SYSADMINDAY-en

4 klassz IT biztonsági előadással, több millió forintos képzési nyereményalappal, és Benk Dénes standupjával vár a hazai SYSADMINDAY július 19-én.

IT security meetup és Benk Dénes a SYSADMINDAY-en 4 klassz IT biztonsági előadással, több millió forintos képzési nyereményalappal, és Benk Dénes standupjával vár a hazai SYSADMINDAY július 19-én.

Színes kijelzős e-book olvasót jelentett be a PocketBook: a gyártó 7,8 hüvelykes InkPad Color modellje az E Ink legújabb fejlesztését, a második generációs Kaleido panelt használja. A kijelző felbontása 1404x1872 képpont, amely 300 DPI-t produkál monokróm és 100 DPI-t színes tartalmak kirajzolásánál, továbbá 4096 szín megjelenítésére képes - noha ezek a paraméterek megegyeznek a Kaleido panel első generációjának képességeivel, az új modell azonban élénkebb színeket és pörgősebb képfrissítést ígér. Az e-book olvasó 8 milliméter vékony és 225 grammot nyom, akkumulátora pedig 2900 mAh kapacitású. A belső tárhely mérete 32 gigabájt, arra az e-bookok mellett hangoskönyvek is feltölthetők, amelyeket akár vezeték nélküli fülhallgatóval is hallgathatunk, a Bluetooth 5.1 támogatásnak hála. A PocketBook InkPad Color nettó 329 dolláros árcédulával vásárolható meg.

inkpadcolor

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról