:

Szerző: Koi Tamás

2021. január 29. 13:59

A Facebookra is betörhetnek a hírlevelek

A hírlevelek mondhatni reneszánszukat élik. Persze ez is, mint oly sok minden furcsaság, a COVID-19 járványnak köszönhető, hiszen a tartalomelőállítók részéről ha lehet, most még nagyobb az igény arra, hogy minél szélesebb kört elérjenek.

Hírlevélszolgáltatás indítását tervezi a Facebook, írja a New York Times alig pár nappal azután, hogy a Twitter bejelentette, felvásárolta az egyik nagy amerikai hírlevélszolgáltatót, a Revue-t. Az elsősorban újságírók és írók számára fejlesztendő rendszer részletei egyelőre titkosak, illetve még meglehetősen képlékenyek, az ugyanakkor tudható, hogy Mark Zuckerberg a szívügyének tekinti a COVID-19 járványhelyzet miatt egzisztenciájukat vesztett médiamunkások és más, alapvetően írásból élők sorsát.

IT security meetup és Benk Dénes a SYSADMINDAY-en

4 klassz IT biztonsági előadással, több millió forintos képzési nyereményalappal, és Benk Dénes standupjával vár a hazai SYSADMINDAY július 19-én.

IT security meetup és Benk Dénes a SYSADMINDAY-en 4 klassz IT biztonsági előadással, több millió forintos képzési nyereményalappal, és Benk Dénes standupjával vár a hazai SYSADMINDAY július 19-én.

A hírlevél, illetve a hírlevél-biznisz egyébként is reneszánszát éli, a szolgáltatások évek óta egyre népszerűbbek, ráadásul a helyzetükön a koronavírus világjárvány is segített. Nem véletlen, hogy a legnagyobb közösségi szolgáltatások körében is egyre népszerűbbek ezek az ósdinak tűnő kommunikációs formák, melyek új lehetőséget nyújtanak a követőkkel való kommunikációra, illetve a követők toborzására.

Az új eszközök a Facebook Journalism Project keretén belül jelenhetnek majd meg, hogy pontosan milyen formában és milyen funkciókkal, azt egyelőre nem tudni, miként az sem világos, mikor lehet az új funkciók megjelenésére számítani.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról