:

Szerző: Hlács Ferenc

2021. január 13. 13:34

Még idén piacra kerül az LG feltekeredő kijelzős okostelefonja

Az eddig csak koncepciótelefonokban látott panellel szerelt eszköz LG Rollable néven debütál.

Feltekeredő kijelzős okostelefont villantott fel az idei CES-en az LG - noha elsőre úgy tűnt, több más gyártó hasonló bemutatóihoz hasonlóan mindössze koncepcióeszközről van szó, a gyártó egyik szóvivője a napokban a Nikkei Asiának nyilatkozva hivatalosan is megerősítette, az LG Rollable valódi, végfelhasználóknak szánt készülék, amely még a 2021-es év folyamán piacra kerül - műszaki részleteket azonban még egyáltalán nem tudni a telefonról.

lgrollable

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A feltekerhető kijelzős modellek a hajtogatható képernyővel szerelt okostelefonok evolúciójának következő lépcsőjét jelentik, amelyre az iparágnak, ha az eszköz idén valóban napvilágot lát, egészen gyorsan sikerült fellépni, hiszen a "hagyományos" összehajtható panelek irányvonala sem mondható még teljesen kiforrottnak. A feltekerhető kialakítás utóbbiakhoz képest kompaktabb, illetve az érzékeny paneleket jobban védő eszközöket hozhat, persze jó eséllyel a hasonló modelleknek is meglesznek a maguk gyermekbetegségei. Az LG-n túl egyébként már többek között az Oppo és a TCL is mutogatott kitekeredő panellel szerelt koncepcióeszközöket, ugyanakkor a piaci rajtra vonatkozó terveik nem ismertek.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.