:

Szerző: Hlács Ferenc

2021. január 11. 12:41

Fitneszkarperecet villantott a OnePlus

A OnePlus Band a kategóriában megszokott képességeket kínálja, kéthetes üzemidő mellett.

Fitneszkarpereccel állt elő a OnePlus: az egyszerűen OnePlus Band néven érkező aktivitáskövető egy 1,1 hüvelykes, 126x294 pixel felbontású OLED kijelzőn mutatja az időt, a csatlakoztatott okostelefonra kapott értesítéseket és persze a viselő különböző egészségügyi paramétereit. Az eszközzel a pulzus, illetve a véroxigénszint is mérhető, továbbá 13 mozgásforma követésére képes - a karperec 100 mAh-s akkumulátorát pedig elég kéthetente feltölteni a gyártó ígérete szerint. A OnePlus Band IP68-as védettségi besorolást kapott.

oneplusband

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A készülék mérései a OnePlus Health appban követhetők, utóbbi egyelőre csak Androidon érhető el, az iPhone-támogatást a gyártó későbbre ígéri. A OnePlus Band nettó 34 dollárnak megfelelő összegért debütál, első körben Indiában. Jó eséllyel nem ez lesz a gyártó egyetlen viselhető eszköze, amely mostanában lát napvilágot, a OnePlus vezérigazgatója Pete Lau tavaly év végén arról beszélt, a cég első okosórája 2021 elején lát majd napvilágot - valószínűleg tehát utóbbi készülék rajtjára sem kell már sokat várni.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.