:

Szerző: Hlács Ferenc

2020. december 9. 13:44

Összenyitja okosotthon-rendszereit a Google és a Samsung

A Google Nest eszközök már a koreai cég SmartThings platformján keresztül is vezérelhetők lesznek.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Szorosabban integrálja egymással okosotthon platformjait a Google és a Samsung: januártól a koreai gyártó SmartThings alkalmazásain keresztül, illetve okostévéiről is vezérelhetők lesznek a Google Nest okosotthon-kiegészítői, a biztonsági kameráktól a termosztátokig. Emellett a Google Assistant is egyszerűbben elérhető lesz a Samsung eszközökön, az a gyártó több alkalmazásából is egyszerűen összekapcsolhatóvá válik a platformmal. Ezzel a Samsung saját asszisztense, a Bixby még inkább háttérbe szorul, noha a cég továbbra sem engedi el teljesen annak kezét. Az Assistant terjeszkedése viszont a Samsung eszközein is kitartóan folytatódik, az már a cég legújabb okostévéin is elérhető.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.