:

Szerző: Koi Tamás

2020. december 1. 14:22

Saját appot adott ki a Corvinus

Egy új mobilappal kívánja "egyszerűbbé és átláthatóbbá" tenni a diákok mindennapjait a Budapesti Corvinus Egyetem.

Saját mobilapplikációt adott ki a Budapesti Corvinus Egyetem. A házon belül fejlesztett MyCorvinus app a más egyetemi appoknál elérhető szokásos newsfeed, térkép és elérhetőségi információkon túl elérhető a tanév pontos menetrendje, az egyetemi órarend, a kurzusadatok és a kapott érdemjegyek.

01:21
 

MyCorvinus - The official mobile app of the Corvinus University of Budapest

Még több videó

IT security meetup és Benk Dénes a SYSADMINDAY-en

4 klassz IT biztonsági előadással, több millió forintos képzési nyereményalappal, és Benk Dénes standupjával vár a hazai SYSADMINDAY július 19-én.

IT security meetup és Benk Dénes a SYSADMINDAY-en 4 klassz IT biztonsági előadással, több millió forintos képzési nyereményalappal, és Benk Dénes standupjával vár a hazai SYSADMINDAY július 19-én.

A MyCorvinus appot fókuszcsoportos kutatások kíséretében idén tavasszal kezdték el fejleszteni, továbbá az applikáción dolgozó munkatársak számos külföldi példát elemeztek az MIT hallgatói applikációjától kezdve a Harvardon és az INSEAD-on át egészen az ESADE rendszeréig. Végül azonban arra jutottak, hogy 

a Corvinus esetében a legjobb, ha a fejlesztéskor a már meglévő rendszerek integrációjára helyezik a hangsúlyt.

A MyCorvinus mobilappot bárki letöltheti a telefonjára, a személyre szabott hallgatói információk eléréséhez csupán az egyetemi felhasználónévre és jelszóra van szükség.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról