:

Szerző: Hlács Ferenc

2020. november 25. 10:34

Komoly lökést adott a Barionnak a járvány miatt szárnyaló e-kereskedelem

A hazai fintech online fizetési megoldását már mintegy 10 ezer partner veszi igénybe.

A koronavírus-járvány világszerte hatalmas lökést adott az e-kereskedelemnek, a szociális távolságtartás és a kijárási korlátozások miatt egyre többen fordulnak a fizikai boltok helyett online üzletekhez. A felívelést a elektronikus fizetési megoldásokat fejlesztő és üzemeltető, hazai fintech, a Barion is megérezte: mint a cég beszámolt róla, az idei év során 50 százalékkal tudta növelni e-kereskedelmi partnereinek számát, így már 10 ezer kereskedő támaszkodik a cég szolgáltatására.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A tízezres táborból már mintegy ezer partner külföldi piacokról érkezik, Magyarország mellett a Barion már Ausztriában, Csehországban, Németországban és Szlovéniában is terjeszkedik. A cég szerint 2020 végéhez közeledve már havi szinten 500 új webshop veszi használatba fizetési megoldását - ebben persze a járvány miatti óvintézkedések mellett komoly szerepet játszott a készülődés a Black Friday akciókra, illetve küszöbön lévő ünnepi szezonra.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.