Szerző: Koi Tamás

2020. november 4. 14:04

Apple Watch okosórákon is streamel a Spotify

Az alapfunkciókon (telefonálás, üzenetküldés) egyre több képességet, funkciót tud átvenni az Apple okosórája, az Apple Watch az iPhone-októl. Mostantól már az online zenestreaming sem akadály az óra számára.

Mostantól - egyelőre csak béta üzemmódban - immár online zenestreamingre és podcast-hallgatásra is használhatók önállóan a WiFi vagy mobilhálózatra csatlakozó Apple Watch modellek, a világ legnagyobb zenestreaming-platformja, a Spotify megújult alkalmazása révén. Az új funkciót fokozatosan, több lépésben vezetik be globálisan.

applewatch_spotify

Mindez azt jelenti, hogy az Apple Watch tulajoknak egy újabb tevékenységhez, felhasználási formához válik szükségtelenné az iPhone, így például ha valaki futni indul egy mobilhálózatra csatlakozni képes Apple Watch-csal, amellett, hogy mindvégig elérhető marad telefonon, immár a zenét is hallgathatja az okosóráján keresztül.

Bár a Spotify három éve nyújt offline zenehallgatási lehetőséget, ez a funkció - egyelőre - nem érhető el az Apple Watch segítségével, jóllehet az órába épített háttértár erre elvileg alkalmassá tehetné az eszközt. 

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról