:

Szerző: Hlács Ferenc

2020. október 12. 15:18

Október 22-én jön a Huawei Mate 40 Pro

A készülék a Huawei Kirin processzoros okostelefonjainak utolsó darabja lehet.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Jövő hét csütörtökön, azaz október 22-én mutatkoznak be a Huawei legújabb csúcstelefonjai, a Mate 40 széria zászlaja alatt, élükön a Mate 40 Pro modellel - a korábban kiszivárgott dátumot a Huawei konzumerüzletágának vezetője Richard Yu immár hivatalosan is megerősítette. Ahogy elődje, úgy az új Mate 40 Pro is (a széria többi modelljével együtt) Google szolgáltatások nélkül érkezik, ami a csúcshardver és a várakozások szerint rendkívül izmos kamera mellett is nagyban megnehezíti majd a készülék dolgát a piacon. A készülék ráadásul valószínűleg az utolsó, a gyártó Kirin processzorával szerelt modell lesz a piacon, miután az Egyesült Államok által a Huawei-re kirótt szankciók miatt a vállalat kénytelen volt leállni a chipek gyártásával. 

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról