:

Szerző: Hlács Ferenc

2020. szeptember 29. 12:02

Már a bejelentés előtt a boltokba került a legújabb Chromecast

A Home Depot polcain tűnt fel a tévéokosító, amely már teljes értékű Google TV rendszerrel a fedélzetén érkezik.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Nem teketóriázott sokat az amerikai Home Depot üzletlánc: a vállalat fizikai boltjainak polcain már két nappal a hivatalos bejelentést megelőzően feltűntek a Google legújabb Chromecast eszközei - néhány vásárló pedig már le is csapott azokra. A várhatóan a Google szerdai eseményén, a Pixel 5 készülékkel párhuzamosan leleplezett eszköz nettó 50 dollárért kapható, funkcionalitása pedig jóval túlmutat a korábbi Chromecastokén, miután teljes értékű Android TV rendszert futtat, igaz már Google TV brand alatt. A HDMI csatlakozós tévéokosítóhoz mikrofonnal szerelt távirányító is jár és a korábban kiszivárgott fotóknak megfelelően új dizájnnal érkezik - pontosabban már meg is érkezett, annak ellenére, hogy a Google csak holnap rántja le róla a leplet.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.