:

Szerző: Koi Tamás

2020. szeptember 23. 12:14

Novemberben jön a T-Systems új vezérigazgatója

November elején rövid, átmeneti időszakot követően új vezérigazgatója lesz a T-Systems Magyarország Zrt-nek.

November 2-től, rövid, átmeneti időszakot követően új vezérigazgató lép a T-Systems Magyarország élére. A Magyar Telekom csoport rendszerintegrátor-cégének vezetését Gonda Gábor, a HPE korábbi magyarországi és régiós vezetője kapta meg.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Gonda szakmai pályafutását 1999-ben a Compaq-nál kezdte, ezt követően 17 évet töltött a Hewlett Packard Enterprise-nál különböző vezetői funkciókban, 2012 óta a magyar HP, majd később HPE ügyvezető igazgatója, 2018 óta a HPE teljes közép-európai régióját is vezette. Munkáját számos vállalati és iparági elismerés igazolja, szabadidejében tanít a Corvinus Egyetemen és a Nemzetközi Gyerekmentő Szolgálat aktív tagja. Diplomáját az Óbudai Egyetem informatikai mérnök szakán szerezte, melyet számos vezetői képzés követett, köztük a Harvard Business School kurzusa.

Gonda Gábor a céget három évig irányító, augusztusban távozott Kaszás Zoltánt váltja a vezérigazgatói székben.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.